0

HandelsbetingelserGENERELLE OPLYSNINGER
Nue Group ApS
Nytorv 17 2, 1450 København K
CVR: 34614083

Henvendelser vedr. webshoppen bedes rettes mod
Krystalgade 3, 1172 København K
33123302 (tast 2 i menuen)
web@nuecph.com


HANDELSBETINGELSER

Velkommen til nuecph.com. Ved handel på denne hjemmeside skal du acceptere nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler hos os.

PROCEDURE
Når du har udvalgt de varer, du ønsker og har placeret dem i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige informationer såsom navn, adresse og betalingsinformationer. Når dette er gjort, vil du modtage en ordrebekræftelse på din bestilling pr. e-mail. Så snart betalingen er godkendt og varen er plukket fra vores lager, vil du modtage en forsendelsesbekræftelse med dit personlige pakkenummer, som du altid kan spore.

Hvis du har yderligere spørgsmål angående køb af varer hos nuecph.com eller ønsker personlig betjening og vejledning, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 33 12 33 02 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 17.00, eller skrive til web@nuecph.com, så står vi klar til at hjælpe dig.

LEVERING I DK
På alle ordrer med levering til Danmark tillægges et fragtgebyr på 25,00 DKK uanset forsendelsesmetode. Vi tilbyder levering med Post Nord med omdeling eller GLS/pakkeshop afhentning. Det er også muligt at vælge "afhent i butik", hvor din ordre kan afhentes 1-2 dage efter ordren er gennemført i Another nué i Krystalgade 3, 1172 København K. Ved afhentning i butik er fragtgebyret 0 DKK.

Ordrer til Danmark leveres som indenfor 3 arbejdsdage fra den dag du modtager din forsendelsesbekræftelse ved betaling med kreditkort. Der kan være forsinkelse på leveringen, hvis varen kun er tilgængelig på vores andet lager. Er dette tilfældet, giver vi dig besked og får ordren sendt afsted hurtigst muligt.

Vi sender alle varer som pakkepost med Post Nord eller GLS. Dette gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og du bedes kontrollere pakkens indhold ved modtagelse. Er pakken og/eller indholdet beskadiget når du modtager det, bedes du anmelde det til Post Danmark/ GLS med det samme, eller senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til os efterfølgende. Ved hurtigt at gøre opmærksom på transportskader, er det nemmere for dig at bevise at skaden er sket under transporten. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, for at minimere risikoen for fragtskader bedst muligt.

AFHENT DIN ORDRE I ANOTHER NUÉ
Ønsker du at afhente din ordre selv og derved spare fragten, er du velkommen til afhente din ordre i vores butik, another nué, Krystalgade 3, 1172 Kbh. K. Pakken vil så vidt muligt ligge klar samme dag eller dagen efter, men vi sender dig en mail så snart den er klar til afhentning (bemærk: husk at tjekke dit spamfilter, da vi indimellem oplever, at denne servicemail ender der hos nogle kunder).
Skulle der forekomme forsinkelser, fx i tilfældet af, at en vare skal hjem fra vores andet lager, kontakter vi dig.

LEVERING TIL UDLANDET
Alle forsendelser i og udenfor EU vil blive sendt som forsikret erhvervspost. Vi gør opmærksom på, at det er køberens eget ansvar at betale og kende til evt. lokale skatter og toldafgifter der kan tillægges ved køb udenfor EU. Vi sender ikke pakker som gaver for dermed at undgå lokale skatter og afgifter til modtageren.

Vi bestræber os på at levere din pakke hurtigst muligt. Alle ordre indenfor EU kan forventes at blive leveret indenfor 5 arbejdsdage fra den dag du modtager din forsendelsesbekræftelse.

For at sikre, at din pakke kommer hurtigst og mest sikkert frem, så samarbejder vi med flere forskellige fragtfirmaer verden over, herunder GLS, UPS os FedEx.

TOLD & SKAT
Hvis din ordre skal fragtes til et EU-land skal du betale den danske moms, som udgøre 25% af salgsprisen (denne pris er den del af den salgspris du ser) , mens du ikke skal betale told af varen. Dette er i henhold til de regler som er udstukket af SKAT angående salg af varer indenfor EU. nuecph.com tager ikke ansvar for skatter og afgifter som kan være pålagt i det land, som varen sendes til. Betalingen af alle lokale skatter og afgifter er modtagerens eget ansvar. I tilfælde af, at du skal betale en ekstra lokal afgift eller skat, så vil fragtfirmaet kontakte dig. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke leveringen af din ordre.

BETALING
Hos nuecph.com kan du betale med følgende betalingskort:
DANKORT, VISA/DANKORT, EURO/MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, VISA/ELECTRON &JCB. Betaling via PayPal og MobilePay er også muligt.

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.
Vi tager ikke kortgebyrer. Så snart du har gennemført en ordre hos os, bliver beløbet reserveret på din konto, det vil sige de ikke er endeligt trukket endnu, blot reserveret. Beløbet hæves først på dit kort, når ordren er afsluttet og varen afsendes.

Alle priser hos nuecph.com er inklusiv 25% moms. og er angives både i DKK og EUR.


PRISER
nuecph.com forbeholder sig retten til at ændre prisen på de produkter, der sælges. Priserne på produkterne vil være gældende fra det tidspunkt ordren er lagt. nuecph.com kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle ændringer i valuta eller rater som forskellige banker kunne bruge i forbindelse med omregning af EUR/DKK til andre valuta.

KLAGEADGANG
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores kundeservice på web@nuecph.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her:

KLAGE til EU-organ Online Dispute Resolution
http://ec.europa.eu/odr